A fost ales cel mai bun smartphone al anului în Europa. Care este acesta

Postat la 17 august 2016 1186 afişări

A fost ales cel mai bun smartphone al anului în Europa. Care este acesta

Huawei P9 a primit titlul de “Smartphone-ul anului în Europa” din partea Asociaţiei Europene de Imagine şi Sunet (EISA).

Cu privire la acordarea distincţiei “European Consumer Smartphone 2016 - 17” pentru Huawei P9, juriul EISA a declarat, “Câteodată, înţelegerea lucrurilor importante este esenţială şi exact asta face Huawei P9. Cu un ecran IPS-NEO LCD de 5,2 inci, cu rezoluţie Full HD, un procesor octa-core HiSilicon Kirin 955 şi versiunea Android OS 6.0 cu Emotion UI 4.1, P9 este un smartphone atrăgător şi performant. Dar asta nu e tot: Huawei face istorie fiind primul producător care integrează expertiza Leica în fotografie în dispozitivele sale mobile. Sistemul dual camera captează mai multă lumină şi oferă mai multă claritate atât în ceea ce priveşte fotografiile, cât şi clipurile video. În timp ce bateria de 3000 mAh are îndeajuns de multă putere pentru a ţine pasul cu programul încărcat al utilizatorilor, finisajele premium combinate cu corpul unibody şi sticlă 2,5D transformă telefonul într-unul practic şi elegant în egală măsură.”

Livrările globale ale modelelor Huawei P9 şi P9 Plus au depăşit 4,5 milioane de unităţi în iulie, cu vânzări notabile înregistrate în multe ţări europene, precum Franţa, Finlanda şi Marea Britanie.

În 2014, produsele şi serviciile Huawei au acoperit peste 170 de ţări, deservind mai mult de o treime din populaţia lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce priveşte livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deţine 16 centre R&D în ţări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India şi China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziţia consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă şi servicii cloud.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.