A câştigat o avere la loto, dar problemele cu tatăl ei au dus-o la sapă de lemn

Postat la 05 aprilie 2018 436 afişări

A câştigat o avere la loto, dar problemele cu tatăl ei au dus-o la sapă de lemn

În 2003, Callie Rogers avea 16 ani şi câştiga salariul minim pe economie. Viaţa ei s-a schimbat atunci când a câştigat marele premiu pus în joc de loteria din Marea Britanie: 1,87 milioane de lire sterline, adică aproximativ 2,84 milioane de dolari. Deşi şi-a jurat că va fi responsabilă, comportamentul ei a început să se schimbe aproape imediat.

Nouă ani mai târziu, Callie Rogers devenea mamă pentru a doua oară; ea cheltuise mare parte a banilor pe operaţii estetice, petreceri şi droguri. Ea a declarat unei publicaţii britanice că a cumpărat cocaină în valoare de peste 380.000 de dolari. Din premiul pe care îl câştigase în 2003, femeia mai avea doar 2.000 de dolari.

După ce s-a internat într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de droguri, Callie Rogers a înţeles care a fost principala cauză a comportamentului său: ea fusese abuzată sexual în copilărie.

"Am sperat că banii câştigaţi mă vor face atât de fericită încât o să uit ce mi-a făcut", le-a declarat ea celor de la The Sun. "Dar câteva săptămâni mai târziu, când adrelina a dispărut, am realizat că sunt încă traumatizată din cauza a tot ce s-a întâmplat."

După ce a scăpat de adicţii, Callie Rogers s-a recăsătorit. Ea urmează cursuri de specializare pentru a deveni asistentă medicală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.