A 12-a zi de proteste în Capitală: Aproximativ 1.000 de oameni scandează în Piaţa Universităţii

Postat la 24 ianuarie 2012 7 afişări

Aproximativ o mie de oameni protestează, marţi seară, în Piaţa Universităţii, aproape jumătate dintre ei, cei mai vizibili fiind un grup de suporteri ai echipelor de fotbal. Până la sosirea suporterilor în piaţă, manifestaţia de marţi - a douăsprezecea zi de proteste - nu arăta cu nimic diferit faţă de zilele precedente, nici ca număr de participanţi, nici ca sloganuri.

În jurul orei 19.00, grupul de aproximativ 300-400 de suporteri a ajuns în piaţă, aşezându-se în apropierea intrării în Facultatea de Geologie. Ajunşi în piaţă, suporterii şi-au desfăşurat bannerele şi au pornit câteva portavoci mai puternice decât cele folosite de protestatarii din imediata lor apropiere.

Ca şi în serile anterioare, protestatarii sunt împărţiţi în două grupuri, unii la fântâna de la Arhitectură şi alţii pe treptele Teatrului Naţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/a-12-a-zi-de-proteste-in-capitala-aproximativ-1-000-de-oameni-scandeaza-in-piata-universitatii-9172821
9172821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.