8 beri noi in portofoliul Heineken

Autor: Ioana Mihai Postat la 06 aprilie 2011 869 afişări

Din aprilie, Heineken Romania va importa si va vinde un portofoliu mai mare de beri de import. Opt marci internationale: Amstel, Birra Moretti, Krusovice, Foster’s, Murphy’s, Strongbow, Sol si Desperados vor fi asezate de Heineken pe rafturi.

Toate aceste marci sunt deja disponibile pe piata din Romania prin intermediul unor importatori. In 2010, volumul total al acestor 8 marci vandut pe piata din Romania a reprezentat sub 1% din totalul afacerii Heineken Romania.

Conform Asociatiei Berarii Romaniei, in 2010, piata de bere din Romania a scazut cu aproximativ 3,5% fata de 2009, fiind afectata de scaderea puterii de cumparare a romanilor.

Recesiunea economica ce a afectat piata de bere din Romania a determinat unele schimbari in comportamentul de consum al romanilor, unii dintre acestia alegand sa consume berea acasa in loc sa iasa in oras. Importurile de bere reprezinta in acest moment sub 1% din totalul vanzarilor de bere de pe piata.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/8-beri-noi-in-portofoliul-heineken-8134010
8134010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.