50 Cent, obligat să plătească daune de 5 milioane de dolari unei femei pe care a defăimat-o

Autor: Departamentul Life Postat la 11 iulie 2015 186 afişări

Rapperul 50 Cent a pierdut procesul intentat de Lavonia Leviston, partenera rivalului său Rick Ross, femeia acuzându-l că a publicat online, fără consimţământul ei, o înregistrare video în care este umilită de un fost iubit, iar cântăreţul a fost obligat să-i plătească daune de 5 milioane de dolari.

O instanţă din Florida, Statele Unite ale Americii, a stabilit, vineri, că femeia, mama fiicei rapperului Rick Ross, a fost defăimată de Curtis Jackson, pe numele său de scenă 50 Cent, care a fost trimis în judecată în acest caz în luna iunie, informează nydailynews.com.

Avocaţii lui Leviston au susţinut că acea înregistrare a fost publicată online, în 2009, cu ajutorul lui Maurice Murray, un bărbat cu care femeia a avut o relaţie în trecut, pentru a-şi creşte notorietatea, în detrimentul lui Rick Ross.

De cealaltă parte, avocatul lui 50 Cent le-a spus juraţilor că acesta a primit caseta de la Murray, care l-a asigurat că Leviston este de acord ca înregistrarea al cărei conţinut este explicit să ajungă online.

Curtis Jackson nu a fost prezent în sala de judecată, iar, săptămâna viitoare, juraţii vor decide care vor fi daunele punitive, avocaţii lui Leviston aşteptându-se ca rapperul să mai primească o amendă.

Înregistrarea video de 13 minute a devenit viral pe internet în luna martie a anului 2009, după ce Jackson a promovat-o pe site-ul său, distribuind link-uri, iar aceasta a ajuns pe numeroase pagini web dedicate adulţilor.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al său, "Animal Ambition", a fost lansat în 2014, următorul, "Street King Immortal", fiind programat în septembrie anul acesta.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul "Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul "Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground", în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
50 CENT,
PROCES,
AMENDĂ
/actualitate/50-cent-obligat-sa-plateasca-daune-de-5-milioane-de-dolari-unei-femei-pe-care-a-defaimat-o-14577613
14577613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.