452 de morti - bilantul oficial al seismului din Chile din februarie

Postat la 20 martie 2010 35 afişări

Guvernul chilian a revizuit vineri la 452 numarul mortilor si la 96 pe cel al disparutilor in urma seismului si a valului tsunami care au afectat regiunea de centru-sud a tarii la 27 februarie, dupa ce mentionase 497 de morti si sute de disparuti intr-un bilant precedent.

"La 20 de zile dupa cutremur, este inca dificil sa ii masuram efectele", a declarat ministrul de Interne, Rodrigo Hinzpeter, in cadrul unui forum al antreprenorilor. "Ieri (joi) aveam cel putin 452 de morti si 96 de disparuti".

La cinci zile dupa cutremur, bilantul oficial furnizat de Guvernul precedent al lui Michelle Bachelet, care a parasit puterea la 11 martie, anuntase 802 morti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/452-de-morti-bilantul-oficial-al-seismului-din-chile-din-februarie-5761965
5761965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.