21 morţi şi 50 de răniţi, în urma unei explozii lângă o biserică din Egipt. Oamenii erau strânşi pentru a celebra Floriile

Autor: Olimpia Nicolae Postat la 09 aprilie 2017 186 afişări

Cel puţin 21 persoane au decedat şi alte 50 au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc în apropierea unei biserici din oraşul egiptean Tanta, informează presa internaţională.

UPDATE 12:34 Cel puţin 21 de persoane persoane au decedat şi alte 50 au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc în Biserica Coptă Sfântul George din oraşul egiptean Tanta, informează Reuters.

Televiziunea de stat egipteană a confirmat producerea exploziei, dar nu a oferit un bilanţ al victimelor.

Însă conform ziarului egiptean Al-Ahram newspaper, bilanţul exploziei este de 13 morţi şi 42 de răniţi.

Explozia a avut loc în timp ce mulţimea s-a adunat pentru a celebra sărbătoarea Floriile.

Deocamdată incidentul nu a fost revendicat, iar adevărata cauză a exploziei este necunoscută.

Incidentul are loc la câteva zile după ce un poliţist a fost ucis şi alte 15 persoane au fost rănite în oraşul Tanta, în urma exploziei unei bombe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EGIPT,
EXPLOZIE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.