150 de ani de activitate pentru liderul pieţei de uşi automate

Autor: Ioana Matei Postat la 23 mai 2013 57 afişări

Producătorul german de sisteme premium de acţionare a uşilor, ferestrelor şi tehnologiei de siguranţă, Geze, prezent şi pe piaţa din România, marchează împlinirea a 150 de ani de existenţă.

150 de ani de activitate pentru liderul pieţei de uşi automate

Compania a fost fondată cu 150 de ani ca afacere independentă de familie cu activitatea concentrată pe producţia de sisteme de acţionare a uşilor şi ferestrelor.

Geze a atins, după 150 de ani de existenţă, o cifră de afaceri de 326 milioane de euro în anul financiar 2011-2012 prin activitatea celor peste 2.500 de angajati ai companiei din Leonberg şi a celor 27 de subsidiare la nivel mondial.

În România, sistemele Geze sunt disponibile din anul 2002. În urma rezultatelor înregistrate, în anul 2007 s-a înfiinţat o reprezentanţă locală, care s-a transformat în anul 2010 în subsidiara GEZE România. Geze este liderul pieţei de uşi automate.  Geze România, cu o cifră de afaceri de aproximativ două milioane euro anual, se axează pe asigurarea solidităţii financiare, pe dezvoltarea departamentelor de service şi mentenanţă şi pe consultanţa dedicată arhitecţilor.

Ca reper în piaţa construcţiilor din România şi prin consultanţa furnizată în toate fazele dezvoltării proiectelor, Geze a reuşit să îşi dezvolte portofoliul printr-o gamă largă de proiecte de referinţă din diverse domenii precum: birouri (Petrom City, Modatim Timiţoara, Swan Offices, Nusco Tower, BVO), comercial(Sun Plaza, Palas Iasi, Maritimo Constanţa, reţelele de supermarket-uri: Lidl, Penny Market, Dedeman), industrial(Emerson Cluj, Artifex Focsani, ELBA Timişoara).

Înfiinţată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acţionare a uşilor şi ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă la nivel mondial. În prezent, grupul deţine 27 de subsidiare la nivel mondial, peste 2.500 de angajati şi o cifră de afaceri de 326 milioane de euro în anul financiar 2011-2012.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/150-de-ani-de-activitate-pentru-liderul-pietei-de-usi-automate-10897232
10897232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.