100 Tineri manageri de top. Gabriela Popa, Orange România: „Liderii de mâine vor fi catalizatori pentru echipe din culturi diferite."

Postat la 30 septembrie 2023 192 afişări

100 Tineri manageri de top. Gabriela Popa, Orange România: „Liderii de mâine vor fi catalizatori pentru echipe din culturi diferite."

Head of Demand Management & Business Partnering Orange România, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022): >1,57 mld. euro

Număr de angajaţi: >6.000


Absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Gabriela şi-a început cariera în Orange în 2004. A urmat o călătorie profesională de 19 ani în care a acumulat o experienţă vastă în telecom şi IT, contribuind constant la lansarea de noi produse comerciale şi la implementarea cu succes a proiectelor companiei. În 2023, a preluat funcţia de head of demand management & business partnering, poziţie din care se asigură că nevoile departamentelor client sunt înţelese şi adresate prin intermediul unei strategii IT bine definite, care să susţină dezvoltarea şi leadershipul organizaţiei. Este pasionată de desen şi de călătorii, iar în timpul liber se bucură de compania familiei şi îşi doreşte să îi arate fiului ei diversitatea culturală a lumii.

O viziune pentru viitor:

„Liderii de mâine vor fi curajoşi, vizionari, dinamici. Vor lua decizii creative în situaţii excepţionale, vor fi catalizatori pentru echipe din culturi diferite. Vor îmbina calităţile umane cu avantajul adus de tehnologie, ca un puzzle care construieşte viitorul afacerii.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.