100 de imagini de colecţie ale anului 2012– GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 12 decembrie 2012 70 afişări

În acest an fotografi din întreaga lume s-au întrecut în măiestrie pentru a surprinde cele mai uluitoare imagini. Twisted Sifter a alcătuit un grupaj cu cele mai uluitoare astfle de imagini, fie că este vorba despre caruselul scufundat în ocean ca urmare a uraganului Sandy, o oază din Libia, o erupţie solară, un nor iluminat de fulgere, motoarele Titanicului sau alpinişti care încearcă să cucerească piscuri apropiate de cer.

Twisted Sifter a inclus în această listă însă şi poze de "arhivă", cum ar fi o imagine din interiorul Metropolitan Opera House sau New York, aşa cum arăta el în 1935. Multe dintre aceste imagini au fost realizate în condiţii speciale, fie că este vorba de pozele cu metoriţi, exploziile solare sau imaginile cu motoarele Titanicului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imagini,
munti,
alpinisti
/actualitate/100-de-imagini-de-colectie-ale-anului-2012-galerie-foto-10387860
10387860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.