10 modalitati prin care poti sa fii mai fericit la birou

Postat la 22 februarie 2011 56 afişări

Plictiseala, perfectionismul, anxietatea si nerabdarea ne fac sa uram ceea ce facem. Iar daca suntem si cu moralul la pamant- de la a sta prea mult pe scaun, stresul si mancarea putina- lucrurile se inrautatesc.

Spre exemplu, mai mult de jumatate dintre americani sunt nemultumiti de job-urile lor, potriviu unui raport anul al Conference Board, companie care analizeaza satisfactia la locul de munca. Insa nu munca in sine ne face nefericiti ci cum ne descurcam in timp ce suntem la birou si cum petrecem timpul respective, scrie businessinsider.com.

Printre modalitatile de a fi mai fericit la locul de munca se numara eliminarea rutinei si gandirea pozitiva. In plus, daca sunteti nerabdator cu o sarcina care dureaza mult prea mult am gasit o modalitate simpla pentru a reseta repede starea de spirit de la locul de munca. Ganditi-va ca ce faceti atunci este prioritar in atingerea unui scop.

De asemenea, productivitatea va creste daca va luati un timp de gandire mai mare pentru a face un lucru, terminati o sarcina complet inainte de a trece la alta si ignorati temporar telefoanele si e-mailurile.

Sursa: businessinsider.com


Vezi in pagina urmatoare cele 10 modalitati prin care poti sa fii mai fericit la birou ->>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
birou,
fericire,
perfectionism
/actualitate/10-modalitati-prin-care-poti-sa-fii-mai-fericit-la-birou-8004214
8004214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.