10 locuri secrete de vizitat în Bucureşti.Cele mai multe sunt gratuite

Postat la 11 iunie 2016 3024 afişări

10 locuri secrete de vizitat în Bucureşti.Cele mai multe sunt gratuite

 Foarte mulţi turişti care vor să viziteze Bucureştiul cu ajutorul unei hărţi, vor crede că două zile sunt de-ajuns. Ei bine, acest lucru poate fi adevărat dacă te aşezi în faţa celor mai mari atracţii turistice, faci câteva fotografii şi pleci. Însă, acest lucru nu înseamnă neapărat că ai vizitat. Aşa că, te provocăm să lăşi de-o parte harta şi să descoperiţi cele 10 locuri secrete din Bucureşti. Vă anunţăm că cele mai multe sunt gratuite!

Strada Xenofon-singura stradă în trepte. Această stradă a fost construită în urmă cu 220 de ani şi are un design unic, deoarece este construită în trepte. Are 100 de trepte şi este un exemplu pentru arta modernă a străzii. În fiecare an, treptele sunt repictate, iar acestea includ diferite teme ale Bucureştiului, precum monumente faimoase proiectate în forma unei cascade.

Vezi aici mai multe locuri

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
vizita,
locuri,
secrete,
strada,
ajutor,
construire
/actualitate/10-locuri-secrete-de-vizitat-in-bucuresti-cele-mai-multe-sunt-gratuite-15466106
15466106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.