"007: Coordonata Skyfall" - cel mai bun debut de box office din seria "James Bond"

Postat la 31 octombrie 2012 25 afişări

Lungmetrajul "007: Coordonata Skyfall" este filmul cu cel mai bun debut de box office din seria "James Bond", în cinematografele din Marea Britanie, informează bbc.co.uk.

Potrivit companiei Sony Pictures, cel de-al 23-lea film din franciza "James Bond", lansat vineri, a obţinut încasări de 20,1 milioane de lire sterline (32,2 milioane de dolari) în primul weekend de proiecţii în Marea Britanie, devenind lungmetrajul cu cel mai bun debut de box office din istoria acestei serii, dar şi cel cu cel mai bun debut de box office din acest an. Cu toate acestea, lungmetrajul "007: Coordonata Skyfall" ocupă abia locul al treilea în topul filmelor cu cel mai debut din istoria cinematografiei britanice. Pe primul loc în acest top se află "Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2", cu 23 de milioane de lire sterline (36,9 milioane de dolari), iar locul al doilea este ocupat de animaţia "Povestea jucăriilor 3", cu 21,2 milioane de lire sterline (34 milioane de dolari).

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
007,
skyfall,
james bond,
incasari
/actualitate/007-coordonata-skyfall-cel-mai-bun-debut-de-box-office-din-seria-james-bond-10267991
10267991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.