Microsoft HoloLens ajunge şi în România

Autor: Florin Casota Postat la 01 noiembrie 2017 142 afişări

În cadrul evenimentului Future Decoded din Londra, Microsoft Corp. a anunţat că Microsoft HoloLens, primul computer holografic integrat din lume, ce rulează Windows 10, va fi disponibil pe 29 de pieţe noi din Europa, printre care şi România.

Microsoft HoloLens ajunge şi în România

„Realitatea mixtă are potenţialul de a ajuta clienţii şi companiile din întreaga lume să realizeze lucruri care nu au fost posibile până acum. Experienţele de realitate mixtă vor ajuta companiile şi angajaţii să îndeplinească sarcini esenţiale mai rapid, mai sigur şi mai eficient, şi să creeze noi moduri de conectare cu clienţii şi partenerii.”, a declarat Lorraine Bardeen, general manager, Microsoft HoloLens şi Windows

Compania investeşte în continuare în tehnologii care permit ecosistemului deja vast să dezvolte la nivel global aplicaţii şi conţinut pentru realitatea mixtă. HoloLens era disponibil până acum pe 10 pieţe incluzând Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Irlanda, Japonia, Noua Zeelandă, Regatul Unit şi Statele Unite (inclusiv Puerto Rico).

În urma acestei extinderi, HoloLens va fi disponibil în 39 de ţări, triplându-şi aproape acoperirea de piaţă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.