Răsturnare de situaţie în cazul morţii subite a fotbalistului Davide Astori

Postat la 05 martie 2018 1095 afişări

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit subit în noaptea de sâmbătă spre duminică şi, deşi din primele informaţii rezultă că acesta ar fi decedat din cauza unor probleme la inimă, apar noi ipoteze.

Răsturnare de situaţie în cazul morţii subite a fotbalistului Davide Astori

Rai Sport scrie că moartea neaşteptată a sportivului ar fi putut surveni din cauza unei probleme cerebrale: „Având în vedere starea calmă in care a fost găsit corpul neînsufleţit al lui Davide Astori, decesul ar fi putut surveni din cauza unei probleme cerebrale, ci nu una cardiacă, aşa cum s-a crezut iniţial". Sursa citată precizează, însă, că autopsia şi examinarile ulterioare vor clarifica cauza care a dus la o astfel de tragedie.

Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani.

Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa ar fi urmat să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Astori ar fi murit din cauza unui stop cardiac.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.