Mobilier interactiv

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 martie 2018 82 afişări

Mobilier interactiv

Mobilierul stradal nu trebuie să fie neapărat banal şi static, ci poate înveseli spaţiul în care se află, aşa cum o demonstrează un proiect realizat de un grup de artişti şi designeri canadieni. Intitulat Impulse, acesta este o instalaţie de artă stradală, prezentată publicului sub forma unor balansoare care se luminează puternic şi cântă muzică sau scot diverse sunete atunci când oamenii se dau cu ele.

Gândit ca o modalitate de divertisment public pentru lunile urâte de iarnă, Impulse a fost întâi expus la Montreal, iar datorită succesului înregistrat acolo a pornit în turneu prin diverse oraşe, precum Chicago., Baltimore, Detroit ori Londra, în prezent aflându-se la Boston.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobilier,
public

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.