Mai pentru copii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 aprilie 2024 21 afişări

Mai pentru copii

Profitând de faptul că apetitul pentru călătorii şi-a revenit după pandemie, diverse hoteluri de lux îşi îndreaptă atenţia spre copii ca să atragă familii întregi să se cazeze la ele, scrie Wall Street Journal.

Cândva, adulţii care aveau alt program puteau lăsa copiii să-şi petreacă timpul într-o cameră cu televizor şi jucării, dar mai recent oferta pentru cei mici s-a diversificat. Jucăriile n-au dispărut, dar accesul la ele s-a modificat, cum ar fi cazul hotelului Four Seasons din Boston, unde copiii primesc o cheie specială de aur de la o cameră cu jucării. În caz că s-au săturat de ele, iar adulţii cu care au venit sunt în continuare ocupaţi, pot participa la o vânătoare de comori prin hotel pe parcursul căreia găsesc tot felul de chestii de ronţăit.

La un alt hotel al lanţului, de data aceasta în Costa Rica, cei mici pot participa la lecţii de olărit tradiţional ţinute de băştinaşi. Turiştii care ajung în Bali, la Umana Bali a LXR Hotels & Resorts se pot înscrie la activităţi culturale pentru toată familia, care includ vizite în pieţele şi la templele locale. Alte hoteluri au adevărate cluburi pentru copii, cum ar fi One&Only Mandarina din Mexic, cu căsuţe în copaci în junglă şi grădină cu fluturi, sau Conrad Punta de Mita din aceeaşi ţară, unde părinţii îşi pot trimite copiii în excursii pe malul oceanului la urmărit migraţia balenelor. În Republica Dominicană, la Eden Roc Cap Cana, cei mai mici clienţi se pot relaxa şi luând lecţii de dans sau de limbă spaniolă în timp ce adulţii îşi văd de activităţile lor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hoteluri,
copii,
calatori,
familii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.