DOAR în România! Un condamnat celebru, la un pas să iasă din închisoare la două săptămâni după ce a primit o pedeapsă de trei ani! Cum e posibil

Postat la 05 martie 2018 790 afişări

La patru ani şi o zi după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, Ioan Becali poate revedeni un om liber.

DOAR în România! Un condamnat celebru, la un pas să iasă din închisoare la două săptămâni după ce a primit o pedeapsă de trei ani! Cum e posibil

Fostul impresar a cerut şi a primit decizia de eliberare condiţionată din partea Comisiei de Propuneri pentru eliberare condiţionată. Acest mecanism i-a permis vărului finanţatorului FCSB să spere ca propunerea înaintată Judecătoriei Slobozia va fi acceptată.

 

 

La patru ani şi o zi după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, Ioan Becali poate revedeni un om liber. Fostul impresar a cerut şi a primit decizia de eliberare condiţionată din partea Comisiei de Propuneri pentru eliberare condiţionată. Acest mecanism i-a permis vărului finanţatorului FCSB să spere ca propunerea înaintată Judecătoriei Slobozia va fi acceptată.

 

Chiar dacă a fost condamnat recent la alţi 3 ani de închisoare pentru că a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu, Ioan Becali va fi liber dat fiind faptul că pedepsele au fost contopite.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.