Positive Communication: Rise Up

Postat la 05 ianuarie 2021 65 afişări

Positive Communication: Rise Up

Rise Up este un curs de imagine pentru afaceri antreprenoriale din România, care se adresează atât antreprenorilor care deţin o afacere la început de drum, cât şi celor care au în plan să îşi lanseze afacerea personală, şi au nevoie să îşi construiască imaginea afacerii şi să o promoveze, dar nu au bugetul necesar angajării unei agenţii de comunicare.

Descrierea inovaţiei:

Antreprenorii aflaţi la început de drum au idei extraordinare de business, dar nu au experienţa de branding, marketing şi PR pentru a-şi lansa corect afacerea încă de la început. Şi, de multe ori, bugetul necesar pentru a angaja o agenţie de comunicare nu este sustenabil în planul lor de afaceri. Situaţia curentă a pandemiei globale şi studiile recente care arată că 1 din 2 start-up-uri nu supravieţuieşte în primul an („Barometrul afacerilor de tip start-up”, lansat de EY România, în 2019) au mobilizat echipa Positive Communication să ofere procesul dezvoltat intern – un pachet integrat de servicii prin care compensează lipsa echipelor multidisciplinare pe care antreprenorii nu şi le pot permite la început de business – unui număr cât mai mare de antreprenori, prin Cursul Rise Up. Astfel, cursul de imagine Rise Up a luat naştere din dorinţa de a susţine cât mai multe afaceri cu potenţial să aibă success. Metoda dezvoltată de Positive Communication integrează consultanţa de branding, vânzări, marketing şi PR şi a fost testată şi rafinată continuu timp de 5 ani, în lucru cu antreprenori din diferite sectoare, cu afaceri aflate în stadii de dezvoltare diferite.

Prin intermediul Rise Up, pe parcursul a 5 module de curs şi 6 întâlniri de lucru, antreprenorii primesc consultanţa de branding, marketing şi PR de care au nevoie pentru a-şi lansa afacerea sau a-i îmbunătăţi imaginea şi vizibilitatea pe piaţă.

Proiectul a fost dezvoltat de Ludmila Tones (foto), managing partner al Positive Communication, cu peste 15 ani experienţă în gestionarea crizelor de imagine, comunicare corporate şi de brand, gestionarea de evenimente, în domenii precum: imobiliare, FMCG, automoto, energie, aero, fuziuni şi achiziţii.

Elementul de noutate:

Rise Up reprezintă un element nou pe piaţă, deoarece acesta susţine şi ghidează la început de drum să creeze şi să consolideze imaginea brandului cu forţele proprii. Astfel, lipsa unui buget semnifictiv dedicat promovării nu va mai fi un impediment atunci când afacerea este lansată.

Efectele inovaţiei:

Reprezentanţii companiei spun că antreprenorii participanţi la cursurile Rise Up primesc consultanţă de branding, marketing şi PR, astfel reuşind fie să lanseze o afacere nouă, fie să îmbunătăţească imaginea şi vizibilitatea pe piaţă a uneia deja existente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.