Valentin Popovici, BCR: „Atunci când conduci o echipă mare, singura cale de supravieţuire este încrederea"

Autor: Dorin Oancea Postat la 16 iunie 2015 943 afişări

Valentin Popovici s-a alăturat echipei BCR în 2010, ca şef al departamentului Vânzări Clienţi Instituţionali.

Valentin Popovici, BCR: „Atunci când conduci o echipă mare, singura cale de supravieţuire este încrederea"

În 2011 a preluat poziţia de director Executiv adjunct, fiind responsabil cu întreaga activitate de vânzări din cadrul Direcţiei Pieţe Financiare, iar din mai 2013 este director executiv şi supervizează activitatea de vânzare (pieţe reglementate şi OTC), de originare pe piaţa locală de capital, cât şi cea de tranzacţionare interbancară.

Cu o experienţă de peste 14 ani în industria bancară, Valentin Popovici şi-a început cariera în Banca Naţională (2001-2004), după care a trecut în sectorul bancar privat la ABN-AMRO Romania (2004-2007) ca senior analist în cadrul Diviziei Pieţe Financiare. Au urmat 3 ani în cadrul Trezoreriei Citibank Romania, unde a fost responsabil cu vânzarea produselor de trezorerie către clienţii Diviziilor Instituţii Financiare, Corporaţii Locale Mari (CA > 50 mil. dolari) şi Sector Public.

Este analist financiar acreditat de CFA Institute (Chartered Financial Analyst) din anul 2008 şi membru al CFA România din 2007. Are un masterat în Economie la Universitatea Central Europeană din Budapesta şi o licenţă în Economie la Facultatea de Relaţii Internaţionale din cadrul Institutului de Studii Economice din Iaşi.

Spune că îl defineşte încrederea în cei din jur. „Atunci când conduci o echipă mare care are responsabilităţi multiple, este practic imposibil pentru o persoană să supervizeze fiecare etapă a procesului de vânzare a produselor de trezorerie, iar singura cale de supravieţuire este încrederea. Încrederea că oamenii în care ai investit şi cu care ai pornit la drum sunt profesionişti, oneşti şi bine crescuţi.“ 

Află poveştile celor mai de succes tineri manageri ai României

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Valentin popovici,
brd,
tineri manageri
/lideri/valentin-popovici-bcr-atunci-cand-conduci-o-echipa-mare-singura-cale-de-supravietuire-este-increderea-14455990
14455990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.