Un tulcean de 34 de ani a ajuns să fie unul dintre oamenii cheie ai suedezilor de la Medicover în România: le-a crescut vânzările din provincie de şase ori

Postat la 06 august 2014 1614 afişări

Un tulcean de 34 de ani a ajuns să fie unul dintre oamenii cheie ai suedezilor de la Medicover în România: le-a crescut vânzările din provincie de şase ori

George Istrate coordonează activitatea corporate de la nivelul clinicilor regionale şi partenere Medicover, fiind direct responsabil pentru creşterea veniturilor prin atragerea clienţilor noi, dar şi de dezvoltarea parteneriatelor existente, prin intermediul echipei pe care o conduce. Până să ajungă în servicii medicale private, Istrate a lucrat în Constanţa şi Tulcea pentru Allianz Ţiriac şi Astra Uniqa Asigurări.

 "Am decis să renunţ astfel la poziţia de director de agenţie din cadrul sucursalei Astra Asigurări din Constanţa, într-un moment în care compania se afla în plină creştere, urmând să ajungă în scurt timp jucătorul principal. A fost o decizie grea, pentru că a însemnat foarte multe sacrificii, printre care şi relocarea în Capitală, însă mi-a oferit şi multe satisfacţii", spune Istrate.

George Istrate se mândreşte că a crescut vânzările de peste şase ori la nivelul clinicilor regionale. "Cel mai important aspect este recunoaşterea pe care Medicover mi-a oferit-o de-a lungul timpului, concretizată printr-un an de şcolarizare la Roffey Park Institute din Marea Britanie, în domeniul dezvoltării abilităţilor de lider".

George Istrate vrea să ocupe o poziţie cheie în cadrul grupului Medicover, dorindu-şi să contribuie la dezvoltarea companiei şi menţinerea acesteia în topul furnizorilor europeni de servicii medicale, prin experienţa şi abilităţile dobândite.


George Istrate face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/un-tulcean-de-34-de-ani-a-ajuns-sa-fie-unul-dintre-oamenii-cheie-ai-suedezilor-de-la-medicover-in-romania-le-a-crescut-vanzarile-din-provincie-de-sase-ori-13042016
13042016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.