Top 100 cei mai admiraţi CEO: Onno Rombouts, managing director Heineken România

Autor: Georgiana Călin Postat la 30 aprilie 2017 497 afişări

Onno Rombouts este, de mai bine de şase ani, managing director al Heineken România, companie ce rulează 1,2 miliarde de lei, cifră înregistrată la finele anului trecut.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Onno Rombouts, managing director Heineken România

Are o experienţă de peste două decenii în cadrul companiei, timp în care a deţinut funcţii de conducere în domeniul comercial în ţări din întreaga lume.

El şi-a început cariera în cadrul Heineken Olanda, unde a ocupat diverse funcţii executive în cadrul companiei Vrumona, divizia de soft drinks, devenind apoi country manager al companiei în Republica Dominicană. În 2002, Rombouts s-a alăturat operaţiunilor companiei din Europa Centrală şi de Est, fiind numit apoi marketing and sales director al filialei din Ungaria, unde a avut un rol cheie în procesul de integrare a fabricii Amstel Ungaria în Brau Union Ungaria.

În 2006 a fost numit general manager al Surinaamse Brouwerij NV, care a cunoscut o importantă creştere a cotei de piaţă sub conducerea sa. Înainte de sosirea în România, Onno Rombouts a ocupat funcţia de managing director, export and director regional commerce al Heineken Asia Pacific Pte Ltd., în Singapore. Heineken România, al doilea cel mai mare producător local de bere după cifra de afaceri, are în portofoliu branduri precum Ciuc, Bucegi, Silva, Golden Brau, dar şi Gambrinus, Amstel sau Strongbow.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
heineken,
angajati,
california,
incepere,
tanar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.