Top 100 cei mai admiraţi CEO: Felix Daniliuc, director general Raiffeisen Leasing IFN

Autor: Florin Casota Postat la 28 aprilie 2017 413 afişări

Cu o experienţă de peste 20 de ani, Felix Daniliuc conduce Raiffeisen Leasing, companie cu afaceri de circa 100 de milioane de euro anual, al cărei obiectiv pentru acest an este creşterea finanţărilor acordate într-un ritm cel puţin egal cu piaţa, de circa 15-20%.

Top 100 cei mai admiraţi CEO: Felix Daniliuc, director general Raiffeisen Leasing IFN

Daniliuc a preluat funcţia actuală în 2010, este preşedintele Asociaţiei Societăţilor Financiare – ALB România şi membru al Fundaţiei Liderilor de Afaceri din România (RBLS). A fost prezent în ediţiile anterioare ale catalogului 100 Cei mai admiraţi CEO, numărându‑se printre cei mai admiraţi finanţişti.

Raiffeisen Leasing a încheiat anul trecut cu un volum al finanţărilor de 105 milioane de euro, în creştere cu circa 6% faţă de 2014.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.