Tânărul care la 34 de ani este şef peste Nike şi Converse în România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 iulie 2014 1148 afişări

Tânărul care la 34 de ani este şef peste Nike şi Converse în România

Valentin Ioniţă este responsabil de gestionarea strategiei de vânzări a celor două ţări din compania FF Group Romania & Bulgaria şi de administrarea stocului de marfă, astfel încât să genereze o creştere a cifrei de vânzări şi a marjei de profit.

Divizia pe care o conduce administrează vânzările brandurilor Nike şi Converse, care sunt comercializate în cele două pieţe (România şi Bulgaria) prin două canale: retail (Nike, Kix, Outlet) şi wholesale, prin partenerii FF Group. "Am o echipă formată din 11 persoane în România şi 9 în Bulgaria împreună cu care îmi doresc să îmi depăşesc realizările de până acum. După mulţi ani de trend negativ al vânzărilor, 2013 a însemnat întoarcerea la un "green box", iar pentru această realizare sunt mândru de echipa mea”.

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când Valentin Ioniţă şi-a început cariera la FF Group Romania, subsidiară a grupului Folli Follie Grecia şi distribuitorul autorizat al Nike în România. Consideră realizările sale de până acum ca un rezultat al tenacităţii, determinării, profesionalismului şi dorinţei de a învăţa continuu şi de a lăsa ceva în urma sa.

Aceeaşi rigoare o transpune şi în viaţa din afara biroului: "Ziua mea începe la 6:30, iar o zi bună o măsor în funcţie de câte lucruri importante finalizez şi de cât de bine gestionez orele petrecute la birou în întâlniri, analize de business, planificare şi vizite în piaţă. Fac tot posibilul să-mi împart timpul între job şi familie şi să mă implic în creşterea fiului meu de 3 ani”.


Valentin Ioniţă face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/tanarul-care-la-34-de-ani-este-sef-peste-nike-si-converse-in-romania-12866825
12866825
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.