Tânăra de 37 de ani care vinde cea mai scumpă mobilă din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 iulie 2014 2497 afişări

Diana Şucu a făcut în 2013 primii paşi în antreprenoriat şi a deschis primul magazin Ethan Allen din Europa Centrală şi de Est, specializat în mobilier şi amenajări interioare, în urma unei investiţii de un milion de euro.

Tânăra de 37 de ani care vinde cea mai scumpă mobilă din România

Diana Şucu este licenţiată în Drept la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi are şi un master în această disciplină, obţinut în urma studiilor de la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza". Cariera Dianei Şucu nu a continuat însă în avocatură, ci s-a dezvoltat în cadrul postului naţional de televiziune, unde a prezentat jurnalul de ştiri: "Am făcut meseria aceasta cu foarte multă dragoste".

Diana Şucu a urmat o pauză de la munca în televiziune, în care s-a dedicat familiei. Ideea unei afaceri începuse să se contureze cu mai bine de doi ani înainte de deschiderea magazinului Ethan Allen: ãIniţial, am vrut să deschid o galerie de artă, apoi am avut în vedere deschiderea unei grădiniţe". Într-un final, vizitele la târgurile de mobilă au determinat-o să intre în această industrie. La scurt timp după inaugurarea magazinului, Diana Şucu a deschis în cadrul acestuia şi cafeneaua D&D Design District Caf", în urma unei investiţii de 100.000 de euro.  


Diana Şucu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/tanara-de-37-de-ani-care-vinde-cea-mai-scumpa-mobila-din-romania-12866293
12866293
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.