Marius Opriş a condus în nouă ani peste 500 de programe de învăţare accelerată

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 februarie 2014 605 afişări

Marius Opriş este partener al Ascendis şi manager responsabil de cercetare şi dezvoltare. Se ocupă de programele de training bazate pe învăţare accelerată, concept pe care, de altfel, l-a adus în România prin ascendis.

Marius Opriş a condus în nouă ani peste 500 de programe de învăţare accelerată

În cei nouă ani de experienţă în dezvoltarea resurselor umane a condus peste 500 de asemenea programe de învăţare accelerată, desfăşurate atât pe plan local, cât şi în afara ţării, pentru aproape 100 de companii diferite din România, Republica Moldova, Austria, Germania sau Ungaria. Opriş este de asemenea trainer internaţional al furnizorului mondial de simulări de business în management strategic, management de proiect, marketing strategic, inovaţie şi creativitate Celemi.

Are, aşadar, o experienţă de business de peste 15 ani, dintre care cinci ani în multinaţionale şi zece ani ca antreprenor în consultanţă de marketing şi apoi de resurse umane. Şi-a început cariera în compania de cercetare Mercury Research când încă era student la Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, dar s-a mutat imediat după absolvire la Orange România, în poziţia de manager de produs. În cadrul operatorului de telecomunicaţii a evoluat ca brand manager şi apoi business marketing manager, însă la finele lui 2004 a decis să urmeze calea consultanţei, intrând pentru prima oară în contact cu Ascendis. De-a lungul carierei a urmat mai multe facultăţi – pe lângă ASE, a absolvit şi SNSPA-ul, dar şi Facultatea de Psihologie şi Sociologie, a urmat două programe de master, în marketing şi comunicare, şi a absolvit inclusiv un doctorat în marketing în cadrul ASE. Pe lângă toate acestea, Marius Opriş este fondator al Junior Chamber România şi Voluntari pentru Idei şi Proiecte.


Marius Opriş

ASCENDIS

FUNCŢIE partener şi manager R&D

VÂRSTĂ 36 de ani

CIFRĂ DE AFACERI 2012 4,5 milioane de euro

ANGAJAŢI 27

Urmărește Business Magazin

/lideri/marius-opris-a-condus-in-noua-ani-peste-500-de-programe-de-invatare-accelerata-12039040
12039040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.