La doar 36 de ani, Ramona Jurubiţa coordonează, din poziţia de Tax partner, o echipă de peste 100 de oameni

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 februarie 2014 1868 afişări

Ramona Jurubiţa are o experienţă de peste 14 ani în fiscalitate şi este Tax partner în cadrul KPMG România, coordonând o echipă de peste 100 de oameni. Ea este dublă licenţiată în economie şi în drept, membră a ACCA (Association of Certified Chartered Accountants), a Camerei Consultanţilor Fiscali şi Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România (ANEVAR).

La doar 36 de ani, Ramona Jurubiţa coordonează, din poziţia de Tax partner, o echipă de peste 100 de oameni

A fi partener într-o firmă de consultanţă cum este KPMG implică multe dintre responsabilităţile cu care se confruntă un antreprenor, inclusiv luarea deciziilor în circumstanţe care ţin de activitatea profesională, libertatea de a alege oamenii din echipă şi multe, multe altele", explică Ramona Jurubiţa.

Ea povesteşte că a avut un parcurs lung şi dificil până la poziţia din prezent. În cei peste zece de ani de carieră în KPMG România s-a confruntat cu provocări cu atât mai dificile cu cât legislaţia fiscală a României s-a schimbat frecvent, iar promovarea ei ca partener se datorează activităţii dintr-o perioadă foarte dinamică. Cel mai dificil moment din cariera ei a fost preluarea conducerii departamentului de fiscalitate al unui grup multinaţional, cu şapte centre de producţie şi peste 4.000 de angajaţi.

„Era o schimbare importantă, trecerea din consultanţă în viaţa reală, dar experienţa acumulată până în acel moment şi dorinţa de a reuşi au fost suficiente pentru a trece cu brio peste acest moment."

Experienţa, spune ea, a ajutat-o să atenueze efectele crizei asupra departamentului din care face parte. KPMG România a anunţat o cifră de afaceri de 35,2 milioane de euro pentru anul financiar încheiat la 30 septembrie 2012, în creştere uşoară faţă de anul precedent.

După zece ani în KPMG în România, Ramona Jurubiţa spune despre viitor că „peste zece ani mă văd înconjurată de o echipă de oameni cel puţin la fel de energică şi pregătită aşa cum este cea pe care o am acum, ocupând poziţia de lider pe piaţă şi continuând să descopăr noi talente şi produse".


Ramona Jurubiţa

KPMG ROMÂNIA

FUNCŢIE tax partner

VÂRSTĂ 36 de ani

ACŢIONARIAT 100% Tax Partener, KPMG România SRL

CIFRĂ DE AFACERI 2012 35,2 milioane de euro*

ANGAJAŢI 600

* PENTRU ANUL FINANCIAR ÎNCHEIAT LA 30 SEPTEMBRIE 2012

Urmărește Business Magazin

/lideri/la-doar-36-de-ani-ramona-jurubita-coordoneaza-din-pozitia-de-tax-partner-o-echipa-de-peste-100-de-oameni-12039244
12039244
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.