Denisa Mateescu

Autor: Razvan Muresan Postat la 18 decembrie 2013 450 afişări

Denisa Mateescu, Mastercard

Denisa Mateescu

Denisa Mateescu a fost promovată la începutul acestui an, fiind acum vicepresident affluent strategic solutions al MasterCard Europe pentru regiunea HGEM (28 de ţări din Europa Centrală şi de Est şi Asia Centrală, incluzând România).

Cariera Denisei Mateescu a cunoscut mai multe momente de cotitură, în care a schimbat domeniul de activitate. Denisa Mateescu absolvit, în 1991, Institutul Politehnic din Bucureşti, Facultatea de Automatică şi Calculatoare, după care a lucrat doi ani la Institutul de Calculatoare şi Informatică, apoi a fost „atrasă de efervescenţa industriei de publicitate, care era atunci la început".

Denisa Mateescu a lucrat la Saatchi & Saatchi şi apoi la D’Arcy, iar în 2006 a schimbat din nou complet direcţia, optând pentru industria de plăţi. În opinia Denisei Mateescu, tonusul bun rezultă din reuşite, dar poate şi să determine succesul unui proiect. Din fericire, punctează Denisa Mateescu, deşi contextul economic din ultimii ani nu a fost „cel mai bun cu putinţă, industria de carduri s-a menţinut în creştere, ceea ce ne-a permis să ne menţinem optimismul şi să ne concentrăm mereu atenţia pe noi proiecte".

"Pentru că un mare hobby de-al meu sunt călătoriile, cât de des pot, încerc să-mi încarc bateriile printr-o schimbare de peisaj, alături de familie. Vara, destinaţia preferată este Grecia. Ne place să ne retragem pe insule, în mijlocul naturii. Nu sunt adepta sistemului „all inclusive". Iarna, însă, preferăm staţiunile pitoreşti, de munte - mai ales cele din Austria, Elveţia  sau Italia unde, practic, ne petrecem aproape toată ziua pe pârtia de schi", spune Denisa Mateescu.

Denisa Mateescu mai spune că a întâlnit momente complexe şi complicate în aproape 20 de ani de carieră, dar se fereşte de cuvântul „dificil", pentru că ea crede cu tărie că optimismul este vital pentru reuşita oricărui proiect. „Asta înseamnă o carieră: să ai capacitatea de a depăşi problemele. Altfel, nu ai o carieră, ci doar un loc de muncă."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
denisa mateescu,
mastercard,
lideri
/lideri/denisa-mateescu-11788695
11788695
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.