Daniel Antor, Ţiriac Auto: În cei 16 ani petrecuţi în companie, am învăţat să pun întotdeauna pe primul loc oamenii

Autor: Bogdan Alecu Postat la 24 mai 2012 2356 afişări

Daniel Antor este, la numai 39 de ani, directorul executiv al Ţiriac Auto. El este unul dintre cei 100 de tineri manageri pe care BUSINESS Magazin îi oferă României în ediţia a şaptea a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, care va apărea în 28 mai.

BUSINESS Magazin: De cât timp lucraţi în firmă şi cum aţi decis să acceptaţi o poziţie în cadrul companiei?

Daniel Antor, Ţiriac Auto: Activitatea mea în grupul Ţiriac a început în 1996 la Autorom, în acea perioadă distribuitor general pentru marca Mercedes Benz, curând după absolvirea studiilor. Aceasta a reprezentat şi cea mai bună şcoală pentru mine, cei patru ani consecutivi de cursuri organizate de Daimler punând bazele formării mele ca manager şi leader de echipă. În cei 16 ani petrecuţi în echipa ŢiriacAuto am învăţat să pun întotdeauna pe primul loc oamenii. Acesta nu este un slogan, ci un mod de lucru şi de viaţă. Aşa că fiecare decizie pe care o iau este extrem de importantă pentru că influenţează în mod direct persoanele din jurul meu, fie că fac parte din familie sau din echipa mea. Numirea mea în funcţia de director executiv ŢiriacAuto, a venit într-un moment în care mediul economic a condus la scăderi, perfomanţele echipei în ultimele luni

BUSINESS Magazin: Aţi schimba domeniul actual cu altul? V-ar atrage la un moment dat o carieră de antreprenor? Unde vă vedeţi peste zece ani?

Daniel Antor, Ţiriac Auto: Activitatea fiecărui manager este de antreprenor. În definitiv, ne asumăm cu pasiune în numele unui acţionar investiţiile, rezultatele şi modul de a le atinge. Din acest motiv, mă concentrez pe atingerea ţintelor propuse, mai degrabă, decât pe proiecţia carierei mele peste 10 ani. Este foarte important să îmi păstrez atenţia orientată către lucruri care contează, respectiv către rezultate.

Privesc oamenii şi viitorul pozitiv şi cu încredere, nu renunţ niciodată la luptă şi pot spune că sunt neobosit. Aceste trei calităţi pot fi deopotrivă şi defecte câteodată, dar eu personal văd întotdeauna partea plină a paharului sau drumul până la aceasta.

Urmărește Business Magazin

/lideri/daniel-antor-tiriac-auto-in-cei-16-ani-petrecuti-in-companie-am-invatat-sa-pun-intotdeauna-pe-primul-loc-oamenii-9655415
9655415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.