Cele mai puternice femei din România: Elena Barabancea, Romprest

Autor: Ioana Matei Postat la 24 aprilie 2013 2011 afişări

Are studii de inginerie economică absolvite în cadrul ASE din Bucureşti şi a urmat o serie de cursuri post-universitare de management şi informatică.

Cele mai puternice femei din România: Elena Barabancea, Romprest

Elena Barabancea lucrează în cadrul Romprest din anul 2001, când a ocupat funcţia de şef birou financiar. Ulterior, a promovat, în prezent fiind director al direcţiei de management. „Cariera a însemnat pentru mine un lung şir de paşi crescători: am acumulat constant, dar în acelaşi timp mi-am păstrat individualitatea", spune Elena Barabancea. Ea adaugă că secretul unei cariere de succes în cazul femeilor stă în disponibilitatea permanentă pentru a învăţa, în implicare, atenţie pentru fiecare amănunt, dar şi în abordarea optimistă, diferită şi nouă a lucrurilor.

Unul dintre momentele dificile ale carierei Elenei Barabancea se leagă de declanşarea crizei economice, moment în care bugetele alocate departamentelor din compania Romprest au trecut printr-o revizuire. „Un alt moment dificil – recunosc, mai mult de ordin emoţional – a fost reprezentat de închiderea filialei din Germania în 2008, decizie impusă de ajungerea la termenul de valabilitate a contractelor pe care le-am avut în derulare cu partenerul german", explică Elena Barabancea, care s-a implicat direct în înfiinţarea filialei germane a Romprest. Compania are activităţi pe piaţa de salubritate, facility management, amenajare spaţii verzi.

O afacere cu o materie prima care nu se termina niciodata este soluţia cea mai buna in vremuri dificile.Ca sa afle cum si mai ales cat se castiga din gunoi, BUSINESS Magazin a mers la poarta celor mai mari reciclatori ai Romaniei.

 

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-elena-barabancea-romprest-10792200
10792200
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.