Aurora Chindriş, Wim Bosman: „Mi s-a deschis o perspectivă complet diferită asupra rolului pe care financiarul îl are într-o companie"

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 09 mai 2016 420 afişări

Aurora Chindriş, Wim Bosman: „Mi s-a deschis o perspectivă complet diferită asupra rolului pe care financiarul îl are într-o companie"

Responsabilă de managementul financiar al companiei, Aurora Chindriş face parte din echipa de top management a Wim Bosman, firmă cu afaceri anuale de peste 10 milioane de euro.

Anul trecut, compania a marcat plusuri pe linie: afaceri mai mari (10%), profitabilitate mai bună (cu 5%) şi creştere a portofoliului de clienţi cu 10%. Povesteşte că şi-a început cariera din timpul facultăţii, iar două momente esenţiale i-au marcat parcursul profesional. Unul a fost cel în care a decis să candideze pentru o poziţie în departamentul financiar al unei bănci.

„Mi s-a deschis o perspectivă complet diferită asupra rolului pe care financiarul îl are într-o companie, a rigurozităţii şi a profesionalismului de care ai nevoie într-un astfel de rol. Asta mi-a folosit mult în anii următori.“ Al doilea moment a fost când a decis să urmeze cursurile EMBA la Asebuss, pentru că, spune ea, cei doi ani care au urmat au modelat-o ca profesionist şi ca om.

Tot ea spune că orice drum profesional e presărat cu succese, dar şi cu momente dificile şi că fiecare poziţie pe care a ocupat-o a avut momentele ei de cumpănă sau tensiune, însă de fiecare dată calmul şi aprofundarea acestora au ajutat-o să treacă peste ele.

Urmărește Business Magazin

/lideri/aurora-chindris-wim-bosman-mi-s-a-deschis-o-perspectiva-complet-diferita-asupra-rolului-pe-care-financiarul-il-are-intr-o-companie-15276729
15276729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.