Antreprenorul care a jucat fotbal pentru Real Madrid şi acum vinde case in România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 iulie 2015 1645 afişări

Antreprenorul care a jucat fotbal pentru Real Madrid şi acum vinde case in România

Din luna martie, Tomás Manjón a ales aventura antreprenoriatului, după ce anterior a fost, mai bine de patru ani, director operaţional la Ţiriac Imobiliare, companie care a avut anul trecut o cifră de afaceri de circa 18 milioane de euro.

„Am fondat o firmă de antreprenoriat general ce urmăreşte să devină constructor de proiecte rezidenţiale şi o firmă de dezvoltare imobiliară pentru proiecte rezidenţiale mici (30-50 apartamente). În prezent suntem în negocieri pentru a prelua două firme cu aproximativ 25 de angajaţi.“ 

Concret, obiectivul pe care şi l-a propus tânărul este să pornească trei proiecte rezidenţiale de circa 50 de apartamente fiecare, cu un buget de aproximativ 3 milioane de euro pe proiect. În plus, Tomás Manjón îşi propune să demareze un proiect rezidenţial în jurul un teren de golf cu o suprafaţă de aproximativ 150 ha.

Tomás Manjón a jucat fotbal 15 ani, inclusiv ca membru al echipei de juniori a clubului spaniol  Real Madrid. A jucat rugby timp de şapte ani, beneficiind de burse sportive de la Universitatea Complutense din Madrid şi de la Universitatea Politehnica din Madrid, timp în care a obţinut titlul de campion al Spaniei, cât şi de campion al regiunii Ile de France, în cadrul unui stagiu internaţional de studii. 

Urmărește Business Magazin

/lideri/antreprenorul-care-a-jucat-fotbal-pentru-real-madrid-si-acum-vinde-case-in-romania-14569033
14569033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.