A lăsat fotoliul cald din minister şi a plecat să-şi caute job. Acum, Comisia Europeană îi recunoaşte valoarea

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 septembrie 2014 890 afişări

Mihai Iordache conduce echipa de Enterprise din cadrul Microsoft România şi vinde acestui segment de clienţi produsele şi serviciile Microsoft.

A lăsat fotoliul cald din minister şi a plecat să-şi caute job. Acum, Comisia Europeană îi recunoaşte valoarea

Mihai Iordache spune că segmentul are cerinţe foarte specifice, clienţii fiind maturi din punctul de vedere al cerinţelor de business. Strategia Microsoft de Cloud şi Mobilitate este mesajul principal cu care se adresează clienţilor, alături de care dezvoltă noi modele de business cu care să devină mai competitivi într-o piaţă globală.    

“În anul 2000 lucram într-o instituţie de stat (Ministerul Transporturilor n.red.) şi am luat decizia de a face pasul către zona privată. Mi-am dat demisia şi nu a fost uşor, timp de trei luni am lucrat pe bază de voluntariat, după care am fost angajat. A fost un risc major pentru mine la acea vreme, având în vedere că nu aveam nicio garanţie că mai pot reveni în poziţia precedentă”, spune Iordache.

Managerul a lucrat anterior pentru IBM, Fair Value şi Softwin: “Cele mai bune rezultate le-am obţinut atât în Softwin în 2002, IBM în 2009, cât şi în Microsoft în 2013. Am câştigat premii şi aprecieri de la Comisia Europeană, IBM EMEA şi Microsoft Corporation pentru calitatea produselor şi serviciilor promovate şi performanţă în vânzări”.

În viitor, vrea să conducă o echipă mai mare într-o companie din IT&C sau o mică afacere dintr-un domeniu total diferit.


Mihai Iordache face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/a-lasat-fotoliul-cald-din-minister-si-a-plecat-sa-si-caute-job-acum-comisia-europeana-ii-recunoaste-valoarea-13330402
13330402
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.