A fost unul dintre oamenii cheie în lansarea primului telefon cu touch-screen al companiei

Postat la 05 august 2015 635 afişări

A fost unul dintre oamenii cheie în lansarea primului telefon cu touch-screen al companiei

Ardeleanul Cosmin Moldovan şi-a început cariera în 2003 în Cluj-Napoca, iar acum 10 ani s-a mutat în Bucureşti făcând trecerea la IT&C.

Din prima parte a anului trecut, Moldovan este head of sales operators al Samsung Electronics România, însă cariera lui în companie a început în urmă cu 7 ani, când s-a alăturat echipei locale. De atunci, Samsung a adoptat o nouă structură operaţională, devenind subsidiară în 2010.

Moldovan a fost unul dintre oamenii cheie în lansările mai multor produse importante ale companiei: primul telefon cu touch-screen, primul Galaxy, primul Galaxy TAB şi primul Note. Moldovan a făcut parte din echipa Samsung într-o perioadă în care compania se lupta pentru rolul de lider pe piaţa smartphone-urilor, iar lecţiile învăţate atunci îl ajută astăzi în coordonarea echipei de vânzări.

Samsung Electronics România a ajuns lider pe piaţa locală de telefoane mobile, inclusiv pe cea de smartphone-uri, în mandatul lui Sorin Manea, românul care a condus divizia telecom din cadrul Samsung România timp de şase ani, până în februarie 2014, când a preluat divizia locală de business a companiei sud-coreene, cu misiunea de a creşte vânzările B2B (business to business). 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
telefon,
samsung,
business,
romania,
lider
/lideri/a-fost-unul-dintre-oamenii-cheie-in-lansarea-primului-telefon-cu-touch-screen-al-companiei-14663499
14663499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.