A ajuns partener coordonator la Deloitte după 25 de carieră în sectorul financiar-bancar

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 aprilie 2015 1106 afişări

Oana Petrescu coordonează direct 25-30 de consultanţi angajaţi ai Deloitte Consultanţă şi o reţea de peste 100 de experţi locali şi internaţionali.

A ajuns partener coordonator la Deloitte după 25 de carieră în sectorul financiar-bancar

În plus, în calitate de lider al grupului de expertiză financiar-bancară asigură alinierea strategică şi consultanţa specifică pentru echipele interdisciplinare care servesc clientela Deloitte din sectoarele bancar, leasing, asigurări şi pieţe de capital. Oana Petrescu are o experienţă profesională de 25 de ani, ca project manager, bancher, auditor şi consultant.

Anterior poziţiei sale la Deloitte, a fost vicepreşedinte şi membru al comitetului executiv al Băncii Comerciale Române (2006-2012). A studiat ştiinţe economice la ASE (licenţă în 1992, doctorat în 1998) şi la Université des Sciences Sociales Toulouse (1993).

Oana Petrescu spune că în cariera sa cel mai dificil moment a fost în 2002, când firma la care lucra, Andersen, s-a destrămat.

„Rămasesem doar trei parteneri români şi aveam aproximativ 250 de colegi cu care lucram pe diverse proiecte. A fost foarte importantă încrederea pe care ne-au acordat-o clienţii. Am putut semna primele mele rapoarte de audit fără consultare internaţională şi am putut finaliza împreună câteva proiecte de implementare IT de importanţă vitală pentru clienţii noştri de la acel moment. Atunci am înţeles faptul că, indiferent dacă ne cheamă sau nu Arthur Andersen, clienţii nostri au nevoie de expertiza şi seriozitatea noastră, a fiecăruia, şi vor să lucrăm împreună - ceea ce mi-a dat o bază foarte solidă pentru toate deciziile şi încercările ce au urmat în viaţa mea profesională“, spune Oana Petrescu.

Urmărește Business Magazin

/lideri/a-ajuns-partener-coordonator-la-deloitte-dupa-25-de-cariera-in-sectorul-financiar-bancar-14124277
14124277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.