100 TINERI MANAGERI DE TOP - Laszlo Illyes, Porsche România

Autor: Bogdan Alecu Postat la 25 octombrie 2012 170 afişări

La 30 de ani, Laszlo Illyes este responsabil de monitorizarea şi asigurarea reţelelor de distribuţie ale Porsche România, importator care coordonează aproape 100 de centre auto.

După absolvirea Facultăţii de Studii Economice în Limbi Străine (SELS) din cadrul ASE în 2004, Laszlo Illyes s-a angajat în cadrul Porsche România ca asistent al directorului financiar, funcţie pe care a deţinut-o timp de aproape doi ani, până în decembrie 2005. Din ianuarie 2006 Illyes a fost avansat în funcţia de budget controlling, tot în cadrul Porsche România, funcţie deţinută tot pentru doi ani.

Pe poziţia actuală de head of Business Management Department este din ianuarie 2008, fiind direct responsabil de analiza afacerilor reţelelor de dealeri Audi, Seat, Skoda şi Volkswagen. "Obiectivele principale sunt monitorizarea şi asigurarea profitabilităţii reţelelor de distribuţie ale Porsche România, dar şi asigurarea proprietăţii Porsche România", a spus Laszlo Illyes. Managerul din cadrul Porsche coordonează o echipă de trei oameni, consultanţi financiari ai reţelelor de distribuţie Porsche România, şi lucrează direct cu departamentele de vânzări, service şi financiare atât ale importatorului, cât şi ale distribuitorilor Audi, Seat, Skoda şi Volkswagen. În acest context, "cunoştinţele situaţiilor reţelelor de distribuţie mă ajută să mă dezvolt ca manager", a subliniat Laszlo Illyes.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-laszlo-illyes-porsche-romania-10256696
10256696
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.