100 TINERI MANAGERI DE TOP - Alin Băiescu, Eureko

Autor: Ana Raduta Postat la 19 iunie 2012 119 afişări

Alin Băiescu gestionează relaţiile de afaceri ale Eureko prin trei canale de distribuţie - bănci, brokeri de asigurări, clienţi corporate.

"Pot spune că în cariera mea lucrurile s-au legat de minune şi am putut să evoluez într-un mod firesc", spune Alin Băiescu. A lucrat încă de la început în servicii financiare şi în cei peste 10 ani de carieră a acumulat experienţă în companii multinaţionale mari, precum Alico, Raiffeisen sau Aegon Asigurări de Viaţă, unde a şi avut cea mai puternică ascensiune - a fost director de operaţiuni, director de marketing şi dezvoltare de produse şi director general adjunct.

De la Aegon s-a mutat la Eureko, unde conduce divizia de bancassurance, brokers şi corporate. "Pe scurt, rolul meu este să aduc bani în companie", descrie Băiescu responsabilităţile pe care le are acum. Mai specific, gestionează relaţiile de afaceri ale Eureko prin trei canale de distribuţie - bănci, brokeri de asigurări, clienţi corporate. "Constant, trebuie să am grijă şi la ce face concurenţa, pentru că, de multe ori, atât partenerii de distribuţie, cât şi clienţii fac comparaţii şi optează pentru oferta cea mai bună", completează Băiescu. La capitolul "realizări" menţionează contribuţia pe care a avut-o la constituirea companiei Aegon Asigurări de Viaţă România în perioada 2008-2009, precum şi la dezvoltarea parteneriatului de bancassurance dintre Aegon şi Banca Transilvania în perioada 2009-2011, publicarea a două cărţi despre sectorul asigurărilor de viaţă, dar şi premiile obţinute în cadrul industriei.


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-alin-baiescu-eureko-9750216
9750216
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.