100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Camelia Şucu, Class Living

Autor: Ana Raduta Postat la 01 august 2012 586 afişări

Cunoscută la un moment dat ca „femeia cu cele mai multe lichidităţi din România" sau „doamna Cash", Camelia Şucu şi-a făcut intrarea în lumea de business acum 17 ani, când, alături de Dan Şucu, a pus pe picioare lanţul de magazine de mobilă Mobexpert.

În 2007, în urma divorţului de omul de afaceri, şi-a vândut acţiunile pe care le deţinea la Mobexpert, însă nu a ieşit din business, ci s-a reorientat şi dedicat exclusiv diviziei de mobilier de lux a grupului, respectiv Class Mob. În acelaşi timp, Camelia Şucu a demarat mai multe proiecte de investiţii, o parte din bani fiind plasaţi în imobiliare, alta în afaceri din sectorul agriculturii, dar şi în servicii de sănătate şi întreţinere corporală. Ultimele două achiziţii importante ale femeii de afaceri au fost Piaţa de Gros din sudul Capitalei şi o fermă de vite în Ardeal.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-camelia-sucu-class-living-9890920
9890920
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.