100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Miruna Senciuc, CEO BNP Paribas Personal Finance Sucursala Bucureşti - 044

Postat la 09 februarie 2022 236 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România 2021. Miruna Senciuc, CEO BNP Paribas Personal Finance Sucursala Bucureşti - 044

Miruna Senciuc are o experienţă de peste 24 de ani în domeniul financiar-bancar, din care mare parte i-a petrecut în cadrul grupului BNP Paribas, în Bucureşti, Paris şi Viena.

Din luna iulie 2019 a fost numită la conducerea băncii BNP Paribas Personal Finance Bucureşti, devenind prima femeie ce deţine calitatea de CEO pentru compania din România.

Promovarea principiului egalităţii dintre femei şi bărbaţi este o preocupare constantă pe agenda sa, este implicată în activitatea de mentorat şi promovează o cultură centrată pe armonie, egalitate de şanse şi diversitate la toate nivelurile şi în toate departamentele.

Top 3 priorităţi pentru viitor:

1.Œ Proiectul strategic la nivelul băncii noastre pentru următorii ani plasează în centrul activităţilor accelerarea investiţiilor în digitalizare. Ne aflăm deja în plin proces de transformare şi de maturizare digitală, iar întreaga abordare va fi orientată către optimizarea fluxurilor operaţionale, automatizarea proceselor interne şi externe, cu obiectivul major de a simplifica şi îmbunătăţi experienţa clienţilor cu accesarea produselor noastre.

2. Totodată, vom continua să dezvoltăm şi să consolidăm cultura noastră organizaţională. În acest sens, urmărim trei direcţii principale, care se completează şi se potenţează reciproc: delegare printr-un transfer de energie constructivă, performanţă şi grijă pentru oameni. Cred cu tărie că performanţa poate fi atinsă în momentul în care îi oferi celuilalt posibilitatea de a-şi cunoaşte şi atinge potenţialul. Iar prin aceste trei direcţii ne asigurăm de eficienţa şi de acoperirea unor zone care, altfel, ar putea deveni vulnerabile.

Ž3. Toate aceste demersuri vor fi susţinute de iniţiative ce vizează educaţia financiară, un alt obiectiv fundamental în strategia noastră. Cu siguranţă, doar prin educaţie ne putem dezvolta într-un mod sustenabil, de aceea rămânem un promotor al responsabilităţii în serviciile de creditare şi al incluziunii financiare, încurajând un comportament de consum echilibrat, responsabil, cu buget planificat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.