Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards 2016, ajung la Bucureşti - GALERIE FOTO

Postat la 13 septembrie 2016 1497 afişări

Sony World Photography Awards (SWPA) 2016, cea mai mare competiţie de fotografie la nivel mondial, aduce la Bucureşti o selecţie a celor mai bune fotografii premiate în 2016. 30 de fotografii premiate şi finaliste în cadrul competiţiei vor fi expuse în perioada 12-20 septembrie la Teatrul National Bucureşti, în cadrul Bucharest Photofest, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din România, organizat de Grupul Filos.

Anul acesta, printre fotografiile expuse se numără şi cea a fotografei Cristina Venedict (34 de ani), care a câştigat premiul ”Romania National Award” în cadrul Sony World Photography Awards 2016. Fotografia câştigătoare, ”În profunzime”, este portretul unei tinere actriţe, realizat în studioul Cristinei Venedict. De asemenea, pasionaţiide fotografie vor putea admira în cadrul expoziţieişi alte fotografii premiate si finaliste din întreaga lume.

Programul ”National Awards” recunoaşte şi premiază cea mai bună fotografie realizată de un fotograf local şi se desfăşoară în 60 de ţări din întreaga lume, adresându-se tuturor categoriilor de fotografi.

”Sony World Photography Awards” premiază şi recunoaşte cele mai bune fotografii contemporane din lume, realizate în ultimul an. SWPA se adresează tuturor categoriilor de fotografi şi include patru competiţii distincte: Professional; Open; Youth şi Student.

În luna iunie a acestui an au început înscrierile pentru Sony World Photography Awards – ediţia 2017, organizată de World Photography Organisation şi care anul viitor va aniversa cea de-a zecea ediţie. 

Pe lângă competiţiile Professional, Open, Youth şi Student Focus, o altă miză este identificarea celui mai bun fotograf din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.