Orange, dupa amenda de 34,8 de milioane de euro: "Suntem profund surprinsi"

Postat la 15 februarie 2011 25 afişări

Dupa ce compania Orange Romania a fost amendata de Consiliul Concurentei cu 34,8 de milioane de euro, oficialii Orange sustin ca sanctiunea este "neintemeiata" si se arata "profund surprinsi" de decizia institutiei.

"Decizia anuntata astazi de catre Consiliul Concurentei se refera la o investigatie demarata in anul 2006 cu privire la o posibila incalcare a Legii concurentei de catre Orange Romania, Vodafone Romania si Romtelecom. Investigatia priveste termenii si conditiile agreate intre operatorii telecom pentru terminarea apelurilor internationale in Romania. Dorim sa subliniem ca obiectul investigatiei nu se refera la relatia dintre Orange Romania si clientii de telefonie mobila din Romania", se arata intr-un comunicat de presa remis BUSINESS Magazin.

Potrivit documentului citat, oficialii Orange Romania se arata "profund surprinsi de aceasta decizie", pe care o considera "neintemeiata avand in vedere ca aceasta se bazeaza pe o interpretare eronata a faptelor din dosarul cauzei. Astfel, sanctiunea aplicata este nejustificata si Orange Romania va contesta aceasta decizie in instanta."

Orange Romania se abtine de la orice comentarii suplimentare pana la momentul comunicarii motivarii deciziei.

De ce au luat Orange si Vodafone amenda de 63 de milioane de euro?

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/orange-dupa-amenda-de-34-8-de-milioane-de-euro-suntem-profund-surprinsi-7986102
7986102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.