Poate iesim diseara

Postat la 03 mai 2010 81 afişări

Organizarea iesirilor in oras cu prietenii cere uneori timp si multe apeluri. Un tanar bucurestean a creat o platforma prin care utilizatorii isi pot aduna mult mai repede apropiatii pentru a iesi

"Totul a inceput intr-o cafenea, la sfarsitul anului 2008, unde am desenat pe un carnetel functionalitatea de baza a serviciului", spune Dan Berte, cofondator si manager al Mudjo.com. O saptamana mai tarziu, impreuna cu studioul de creatie Work in Progress din Cluj, a inceput lucrul la ceea ce avea sa primeasca numele de Mudjo.

Site-ul este un serviciu online pentru socializare, care ii ajuta pe membri sa-si coordoneze iesirile cu prietenii. "In loc sa dea telefoane sau sa intrebe in gol prietenii ce au chef sa faca, utilizatorul ii poate selecta pe cei din lista care vor sa mearga la film, spre exemplu, si prin mesaj de grup poate organiza o iesire", spune Berte. Accesul la platforma poate fi facut prin internet, internet mobil cu geolocatie (exista deja aplicatie Android si in curand vor fi disponibile si cele pentru iPhone si iPad) si prin retelele sociale.

Platforma pentru socializare online este disponibila pentru sase actiuni: "bauturi", "cina", "club", "film", "sport" si "nu sunt disponibil". Dan Berte spune ca vrea sa aiba toti cunoscutii si prietenii activi zilnic pe Mudjo si sa-si organizeze el insusi iesirile in oras acolo.

Mudjo nu este inca lansat public; accesul la varianta beta a fost deschis la sfarsitul anului trecut, iar in prezent au cont peste 200 de persoane care il testeaza. "Am dezvoltat Mudjo.com pentru piata globala, iar inceputul il facem in Romania pentru oportunitatea geografica si accesibilitatea locala", afirma managerul, adaugand ca site-ul este complementar retelelor sociale in voga: spre exemplu, Mudjo poate deveni aplicatia de iesit in oras favorita pe Facebook, unde au cont aproape un milion de utilizatori din Romania.

www.mudjo.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
online dating,
socializare,
facebook,
mudjo,
Dan Berte,
/business-hi-tech/site-ul-saptamanii/poate-iesim-diseara-6077770
6077770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.