Internet de sezon

Postat la 22 decembrie 2008 13 afişări

La Christmasfun.ro, cele mai cautate cadouri de sarbatori sunt dispozitivele GPS, monitoarele LCD, telefoanele mobile, notebook-urile si produsele de ingrijire personala, in special cele pentru femei.

“Ideea unui astfel de site o avem de anul trecut, cand a fost lansat un proiect mai mic, au fost analizate rezultatele pe care le-a avut, iar anul acesta am revenit cu o varianta imbunatatita”, spune Madalin Durca, directorul de marketing de la PCfun si ElectroFun, magazinele electronice detinute de omul de afaceri Marius Ghenea. Oferta cuprinde atat produse de IT&C si electrocasnice, cat si articole cosmetice, decoratiuni de sarbatori si brazi. “Site-ul este alimentat de magazine populare in sectorul lor de activitate, precum PCfun.ro, Electrofun.ro si BrazideCraciun.ro”, precizeaza Madalin Durca, justificand totodata si de ce investitia pentru dezvoltarea Christmasfun.ro nu poate fi calculata in bani, ci mai degraba in orele de munca ale oamenilor care lucreaza pentru celelalte site-uri din grup. “In general urmarim simplificarea procesului de cumparare prin ofertele de pret pe care le avem”, spune Durca, referindu-se in special la faptul ca potentialii cumparatori din internetul romanesc n-au prea avut pana acum posibilitatea sa cumpere din acelasi loc si produse electronice si brazi de Craciun. Site-ul BrazideCraciun.ro este controlat tot de Marius Ghenea, dupa ce a devenit, la inceputul lunii noiembrie, actionarul majoritar al Gravity Design, compania din spatele site-ului.

 

La doua saptamani de la lansare, Christmasfun.ro a inregistrat aproximativ 13.000 de vizitatori unici, iar fondatorii site-ului estimeaza ca pana la sfarsitul lunii decembrie vor fi cel putin 30.000-35.000 de vizite. Circa 42% dintre cei care au accesat Christmasfun.ro sunt din Bucuresti, iar majoritatea s-au orientat spre produsele cu preturi mai atractive.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
site,
cadouri,
sarbatori,
online
/business-hi-tech/site-ul-saptamanii/internet-de-sezon-3677715
3677715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.