Inca un magazin de muzica

Postat la 04 noiembrie 2008 10 afişări

Site-ul Moose.ro, un magazin online de mp3-uri care ofera posibilitatea utilizatorilor de a descarca legal muzica romaneasca, a fost creat in luna iunie a acestui an de catre Florin Grozea (28 ani), membru al trupei Hi-Q si fondatorul si directorul executiv al eOk.ro.

Interfata Moose.ro este mai simpla si baza de melodii mult mai mica decat cele ale MusicMall.ro, magazinul online de muzica existent de doi ani pe piata. Avantajul pe care Moose.ro il are fata de acesta este insa faptul ca ofera spre descarcare fisiere mp3 la un pret mult mai mic. In timp ce pretul unei melodii de pe MusicMall.ro este in jur de 3,3 lei, una de pe Moose.ro costa 2,5 lei si poate fi platita prin SMS, card bancar, PayPal sau cu un bon de la McDonald’s. Muzica postata pe Moose.ro este obtinuta in urma semnarii unor contracte cu casele de discuri, iar potrivit lui Florin Grozea, cele mai descarcate melodii de catre utilizatori de pe Moose.ro sunt cele vechi, care nu se mai gasesc in magazinele “offline”.

 

Site-ul, care are trei angajati si cinci colaboratori, nu se bucura in acest moment de prea mult trafic, inclusiv fiindca e doar in varianta beta. Lansarea oficiala este prevazuta pentru luna decembrie a acestui an. Investitia initiala in dezvoltarea site-ului a fost de 20.000 de euro, potrivit lui Florin Grozea. “In perioada urmatoare urmeaza sa facem insa o noua investitie in promovarea online si offline a Moose.ro, dar si in noul plan al site-ului”, spune muzicianul.   

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Internet,
online,
site,
muzica,
download
/business-hi-tech/site-ul-saptamanii/inca-un-magazin-de-muzica-3430954
3430954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.