Ciripiti aici

Postat la 16 decembrie 2008 17 afişări

Succesul Twitter a stimulat crearea de site-uri asemanatoare, care spera sa aiba acelasi gen de popularitate ca platforma de microblogging. Un astfel de site este si Cirip.ro.

 

Lansata in luna martie a acestui an si dezvoltata de catre Timsoft, companie care ofera cursuri online si servicii de consultanta cu sediul in Timisoara, platforma de microblogging Cirip.ro contine o serie de facilitati cu aplicabilitate in educatie si business, care nu se gasesc la alte site-uri de acest gen, potrivit lui Carmen Holotescu, director in cadrul Timsoft si coordonator in dezvoltarea proiectului Cirip.ro. “Spre deosebire de alte platforme de microblogging, aceasta permite atasarea de obiecte multimedia la mesajele text, trimiterea de mesaje video in direct si crearea de grupuri publice si private”, spune Holotescu.

 

Utilizatorii Cirip.ro pot sa trimita mesaje care contin, la fel ca si cele trimise de pe Twitter, un numar maxim de 140 de caractere. Pe langa mesajele text, utilizatorii pot trimite si mesaje video sau audio sau fisiere cu imagini ori inregistrari audio sau video. “Numarul de mesaje trimise zilnic este de ordinul sutelor”, sustine Carmen Holotescu. Mesajele trimise sunt publice sau destinate exclusiv membrilor de grupuri publice sau private de discutii.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
online,
site,
Twitter,
Cirip.ro
/business-hi-tech/site-ul-saptamanii/ciripiti-aici-3665106
3665106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.