Blog prin SMS

Postat la 13 ianuarie 2009 54 afişări

Blogerii care nu au activat un serviciu de internet pe telefonul mobil pot scrie pe blogul personal sau pe microblogul Twitter si prin intermediul unui simplu SMS.

 

“Smsnow.ro a fost creat in special pentru bloggeri, iar in mare parte este utilizat pentru publicarea de mesaje pe popularul site Twitter.com”, spune Dragos Panoiu (24 de ani) despre serviciul prin care utilizatorii pot publica pe blog prin intermediul mesageriei text, argumentand prin aceea ca serviciul similar al Twitter nu ofera decat un numar international unde poate fi trimis SMS-ul, care de altfel costa destul de mult.

 

Lansat la finalul anului trecut, Smsnow.ro este este singurul serviciu de acest gen din Romania, potrivit lui Panoiu, si este accesat zilnic de aproximativ 200 de utilizatori. Pe numarul de telefon folosit pentru trimiterea SMS-urilor care actualizeaza un blog personal (0723SMSNOW) sunt trimise in jur de 20 de mesaje pe zi.

 

“Pentru a creste numarul de vizitatori, voi incepe cat de curand o campanie publicitara pe internet”, spune fondatorul site-ului, fara a da detalii despre costurile implicate. Pentru a putea folosi serviciul, utilizatorii trebuie sa se inregistreze pe site, specificand numarul de telefon si adresa paginii personale unde va fi publicat continutul SMS-urilor. In ce priveste costurile, nu exista nicio taxa de utilizare a serviciului, utilizatorii platind numai tariful normal aferent trimiterii unui SMS in reteaua de telefonie mobila Vodafone, tarif care depinde de fiecare operator de telecomunicatii in parte, explica Dragos Panoiu.

 

“Investitia initiala in dezvoltarea Smsnow.ro a fost in jur 1.000 de euro, o cheltuiala nu foarte mare pentru lansarea unui site, iar lunar costurile sunt destul de mici”, spune Panoiu, adaugand ca daca se vor ivi investitori sau persoane interesate de cumpararea site-ului, este deschis la negocieri.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
site,
online,
telefon mobil,
blog,
Twitter
/business-hi-tech/site-ul-saptamanii/blog-prin-sms-3743286
3743286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.