Autostop pe internet

Postat la 07 octombrie 2008 50 afişări

Pentru cei care prefera sa dea cat mai putini bani pe calatorii, autostopul poate fi o solutie la indemana. Chiar daca este aranjat prin internet.

 

In timpul unei calatorii in Germania, Andrei Petrut (23 ani) a optat pentru un serviciu de autostop online, prin care a putut cauta lista soferilor dispusi sa ajute autostopisti si traseele urmate de acestia. Petrut a ales un sofer, a schimbat cateva e-mail-uri cu el prin intermediul servi­ciu­lui, cerand informatii despre durata calatoriei si ruta exacta, iar la locul si ora stabilita, tanarul autostopist s-a urcat in masina respectivului sofer si a pornit la drum.

 

“Am observat ca acest sistem functioneaza foarte bine la ei si mi-am zis ca trebuie sa incerc si in Romania”, a spus Andrei Petrut, administratorul site-ului Autostoponline.ro, pe care l-a lansat la inceputul acestui an si care numara intre 400 si 1.600 de vizitatori pe luna, in functie de sezon.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
online,
site,
rezervari,
calatorii
/business-hi-tech/site-ul-saptamanii/autostop-pe-internet-3279971
3279971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.