Afacere cu preturile lor

Postat la 26 mai 2009 40 afişări

Pentru a face economii, multi cauta promotiile in magazinele online. Dar daca promotiile s-ar gasi in acelasi loc?

Lansat la inceputul lunii aprilie, site-ul Toppromotii.ro aduna in acelasi loc o colectie de oferte speciale si reduceri din magazinele online din Romania, oferind astfel vizitatorilor liste cu cele mai bune preturi existente pe piata. Site-ul are utilitate intr-un moment in care, din cauza situatiei financiare, orice economie conteaza, sustine Vlad Furnica (30 de ani), managing partner in cadrul Toppromotii.ro, precizand ca pe site nu vor fi publicate toate produsele din portofoliul magazinelor online, ci doar acelea care pot genera economii suplimentare pentru clientii finali ai magazinelor online, dar si o crestere semnificativa a expunerii brandului acestora.

 

In prezent, pe Toppromotii.ro se gasesc doar produse din domeniul IT, electronice si electrocasnice, dispozitive mobile, iar in viitorul apropiat urmeaza sa fie extins si la alte categorii: imbracaminte, articole pentru copii si servicii turistice.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
magazin online,
promotie,
plata online
/business-hi-tech/site-ul-saptamanii/afacere-cu-preturile-lor-4454390
4454390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.