Lenovo lansează un laptop retro ThinkPad cu ocazia aniversării a 25 de ani - FOTO

Postat la 05 octombrie 2017 261 afişări

Lenovo a anunţat astăzi, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Yamato Labs în Japonia, locul de naştere al ThinkPad, lansarea unui laptop în ediţie limitată pentru a sărbători împlinirea a 25 de ani de inovaţie în design şi tehnologie.

Ediţia aniversară 25 de ani de ThinkPad este o interpretare modernă a designului consacrat şi include caracteristici „retro” emblematice ca tastatura clasică iluminată cu şapte rânduri, butoane de volum dedicate, numeroase LED-uri şi un logo multicolor.

Ediţia aniversară 25 de ani de ThinkPad are un look retro, dar este un laptop modern. Acesta este dotat cu procesor Intel® Core™ i7-7500U, placă grafică NVIDIA GeForce 940MX şi display full-HD cu ecran tactil de 14 inchi.

Modelul original ThinkPad 700C a fost lansat pe 5 octombrie 1992 şi a fost inspirat de bento box-ul tradiţional japonez.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.