Volanul cu internet si oglinda retrovizoare cu Bluetooth

Postat la 09 ianuarie 2011 226 afişări

Masinile conectate la internet si care pot fi controlate de la distanta prin diverse gadgeturi ar putea fi ultima inovatie din domeniu, daca analizam lansarile de la targul de tehnologie de la Las Vegas. Asa ca in curand autoturismul ar putea fi un adevarat "creier tehnologic" pe roti!

Unul dintre cele mai inovatoare gadgeturi pentru masini prezentate la Las Vegas este oglinda cu Bluetooth si care are incorporat un senzor care-i anunta pe producatorii acesteia atunci cand masina este implicata intr-un accident, potrivit Financial Times. Mai mult, este anuntata si ambulanta daca soferul nu raspunde la telefon in urmatoarele minute.

Daca masina este furata, atunci cipul GPS din oglinda OnStar va anunta si acest lucru. Oglinda va putea fi cumparata in magazinele din SUA in primavara pentru 299 de dolari. Instalarea si service-ul vor costa cam 99 de dolari lunar sau 199 de dolari anual.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/volanul-cu-internet-si-oglinda-retrovizoare-cu-bluetooth-7874583
7874583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.